ODRŽAN DVODNEVNI SEMINAR „UVOD U WEB PROGRAMIRANJE POSLOVNIH APLIKACIJA
- HTML5/CSS/Javascript“ U KOMORI BEOGRADA

Udruženje informatičke delatnosti i Centar za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta Komore Beograda u saradnji sa konsultantskom kućom „CODE FACTORY“ iz Beograda , održali su dvodnevni seminar, 17. i 18. juna 2013. godine na temu: „UVOD U WEB PROGRAMIRANJE POSLOVNIH APLIKACIJA - HTML5/CSS/Javascript“, u okviru Centra za obuku programera. 

Prisutne učesnike seminara pozdravili su i zahvalili se na ukazanom poverenju Privrednoj komori Beograda, Dušan Rakić, sekretar Udruženja informatičke delatnosti i Sandra Milenković, rukovodilac Sektora za poslovno obrazovanje. 

„Prema analizama konsultantske kuće „Evans Data“, u ovom trenutku u svetu nedostaje 2 miliona stručnjaka za razvoj softvera. Širom sveta radi 16 miliona ljudi ove struke, tako da praktično nema nezaposlenih programera. Upotreba HTML5/CSS/JAVASCRIPT raste izuzetnom brzinom širom sveta, kao i potreba za FrontEnd aplikacijama“, istakao je Rakić. 

Svoja iskustva i znanja sa polaznicima je podelio Milan Todorović (CODE FACTORY), predavač sa dvodecenijskim iskustvom u obuci kadrova u oblastima programiranja i upravljanja softverskim projektima. Program seminara bio je namenjen programerima u drugim tehnologijama koji žele da prošire svoje znanje u pravcu web programiranja, osobama koje žele da se prekvalifikuju za posao programera, početnicima u web programiranju, kao i studentima i diplomcima koji žele da upotpune znanje.

Seminar je okupio predstavnike sledećih kompanija i institucija: AGENCIJA FIŠER, PD ELEKTROVOJVODINA NOVI SAD, ZEMLJORADNIČKA ZADRUGA „POLJOPRIVREDNIK“, ERMA DOO, MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA, PRIVREDNA KOMORA BEOGRADA i druge. 

Nakon seminara, polaznicima su uručena uverenja o pohađanju seminaru.




 

 

 

 

Edukacija


Obuka za službenika
za javne nabavke