19. mart 2013. PREZENTACIJA: "PROGRAM RANOG RAZVOJA I  PROGRAM SUFINANSIRANJA INOVACIJA"


U organizaciji Privredne komore Beograda i Fonda za inovacionu delatnost Srbije, u okviru  Projekta podrške inovacijama u Srbiji, pozivamo Vas da prisustvujete sastanku na kome će biti predstavljeni: „Program ranog razvoja i Program sufinansiranja inovacija“, u utorak, 19. marta 2013. godine, u 11 časova, sala IV, u Privrednoj komori Beograda

Program ranog razvoja finansira do 85% ukupnih troškova projekta inovativnih kompanija, u iznosu do 80.000 evra, za aktivnosti kao što su izrada prototipa, dokazivanje koncepta i priprema poslovnih planova i ima za cilj podsticanje stvaranja inovativih kompanija, kroz privatne start-up ili spin-off kompanije.

Program sufinansiranja inovacija, finansira do 70 % ukupne vrednosti projekta u oblasti tehnološkog razvoja i komercijalizacije u ukupnom iznosu do 300.000 evra i ima za cilj podsticanje komercijalizacije istraživanja,  razvoj inovativnih kompanija i uspostavljanje saradnje sa međunarodnim organizacijama i kompanijama.

Fond za inovacionu delatnost objavio je 8. februara 2013. godine nastavak javnih poziva za programe finansiranja, a rok za podnošenje prijava projekata za oba programa je 15. april. 2013. godine.

Uslove konkursa i sadržaj potrebne konkursne dokumentacije će zainteresovanim privrednicima predstaviti eksperti Fonda za inovacionu delatnost Srbije.

Imajući u vidu značaj i kompleksnost tematike i ograničen broj učesnika, molimo Vas da, najkasnije do 18.marta 2013. godine potvrdite svoje učešće na sastanku, slanjem prijave (u prilogu ovog dopisa) na e-mail ajanjic@kombeg.org.rs ili na fax 011/3618-003.
Privredna komora Beograda, Centar za razvoj i trasfer tehnologija i ekologiju stoji Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije: tel. 011/26541-355/159.

Centar za ekologiju

Info

Sektor za ekologiju

Sektor za razvoj pronalazaštva i dizajn

Grupacija za upravljanje otpadom i reciklažu

Projekat

Projekat