Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

DAN OTVORENIH VRATA U PRIVREDNOJ KOMORI BEOGRADA


Privredna komora Beograda, Centar za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta u saradnji sa stručnim konsultantima Informativno poslovnog centra (IPC - Žuta Knjiga) organizuje i poziva Vas na otvorena vrata:

NOVINE  I PRIMENA PROPISA IZ OBLASTI FINANSIJSKOG POSLOVANJA”

»  Mere vlade RS za rešavanje posledica ekonomske krize
»  Javne nabavke u svetlu primene novih pratećih propisa

koja će biti održana 16.09.2009 godine, u Privrednoj komori Beograda, u sali VI sa početkom u 9.00 časova.

Otvorena vrata su prilika da se privrednici, članovi Privredne komore Beograda, informišu, razmene mišljenja i iskustva, konsultuju i posavetuju sa stručnim konsultantima IPC - a o različitim pitanjima, problemima ili nedoumicama koja sa sobom nose tumačenja i primena propisa.

Namera Privredne komore Beograda je da u formi interaktivnih izlaganja i kroz direktnu komunikaciju privrednika sa konsultantima, učini dostupnim informacije, savete, sugestije i rešenja učesnicima, u cilju prevazilaženja prepreka u tumačenju, prilagođavanju novinama i primeni novonastalih obaveza prema aktuelnim izmenama u privredno finansijskim propisima.

Učestvovanje na otvorenim vratima je bez kotizacije. Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresovani, potvrdite dolazak i popunjenu prijavu prosledite do 14.09.2009. godine na fax: 011/3618-003 ili na e-mail adresu: treningkom@kombeg.org.rs.Za sve dodatne informacije obratite se kontakt osobi: Ana MIličević, Centar za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta, telefon 011/ 2641 355 lok 139.