Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

Privredna komora Beograda – Zajednica opštih udruženja preduzetnika u saradnji sa Centrom za estetiku i stil ''Lady school'', organizuje predavanje i poslovni susret uspešnih poslovnih žena, u petak, 18. septembra 2009. godine, sala IV (Kneza Miloša br. 12), sa početkom u 14:00 časova, na temu:

''SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O STANDARDIMA POSLOVNE KOMUNIKACIJE I JAVNOG NASTUPA,
DA BISTE BILE JOŠ USPEŠNIJE''

Predavanje je namenjeno ženama u biznisu, koje i pored svakodnevne borbe za opstanak firme na tržištu i nedaćama sa kojima se susreću, uspevaju da svojom odlučnošću i hrabrošću ostanu na svojim pozicijama, pa i napreduju, čvrsto rešene da ulažu u sebe, svoje obrazovanje i poslovne veštine.

Prvi deo predavanja na gore pomenutu temu, održaće Nataša Ristić, po profesiji novinar, voditelj i urednik nekadašnjeg jutarnjeg programa ''Budilnik'', koji je veoma dugo bio jedan od pečata uspeha televizije ''BK''. Predavanje će obuhvatiti nekoliko važnih teza u svetu biznisa, kao što su: poslovni bon – ton odnosno poslovno ponašanje, pravila poslovnog ponašanja, načini predstavljanja i oslovljavanja, u svetu usvojeni standardi čije se poznavanje i poštovanje podrazumeva, poslovni maniri, formalna pravila neformalnosti, pravila elektronske komunikacije i slično.

Drugi deo predavanja, namenjen je poslovnim ženama koje u svakodnevnom poslu, imaju prilike da prisustvuju velikom broju prijema, poslovnih ručkova, večera, koktela, jubileja, na kojima je veoma bitno poznavati kulturu vina. Male tajne velikih poznavaoca vina sa nama će podeliti Đuro Tošić, generalni menadžer kompanije ''Tody Gebruder Heinemann'' i predavač u okviru Srpske asocijacije somelijera i ''USSA Sommelijer School''. Predavanje će obuhvatiti nekoliko bitnih aspekata, kao što su: kratka istorija vina, svetske vinske regije, tajna vinskog bukea i probanja vina, poručivanje vina u restoranu, slaganje vina i hrane i slično.

Nakon predavanja, prisutne dame biće u mogućnosti da prisustvuju degustaciji četiri vrste vina iz raznih delova sveta i posebno probaju ''Veuve Clicquot'' šampanjac.

Sa zadovoljstvom Vas očekujemo.

Rok za prijavu je 15. septembar 2009. godine. Za sve dodatne informacije možete se obratiti Sandri Milenković, na sledeće brojeve telefona: 011/ 361 96 46, 064/ 8760 213, fax 011/ 3618 003, e mail adresa sandram@kombeg.org.rs.