Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

DIPLOME 39-OJ GENERACIJI


U svečanoj sali Privredne komore Beograda, 15. marta 2010. godine, predsednik Privredne komore Beograda dr Milan Janković i predsednik Upravnog odbora Poslovne škole za public relations prof. dr Predrag Vujović, u društvu drugih profesora Škole, dodeliće diplome i sertifikate polaznicima 39. generacije Poslovne škole za public relations.

Nakon dva semestra edukacije u Poslovnoj školi za public relation  diplome Poslovne škole za PR stekli su PR-ovi Politike, Bezbednosno-informativne agencije, Privredne komore Beograda, Doma zdravlja dr.Ristić, Grubina, ZIS-a, Direct Groupa, Chemical Agrosave, novinari više medija i PR-ovi nekoliko agencija za odnose sa javnošću.

O kvalitetu ove Škole najbolje govore međunarodne nagrade i priznanja, ali još i više to da je ova Škola definisala standarde kvaliteta u edukaciji u PR za sve ustanove u regionu koji se bave edukacijom u PR-u. Po programu Poslovne škole za public relations sada se edukuju kadrovi u Srbiji, Crnoj Gori, BiH, Makedoniji, ali i Rumuniji, Ukrajini i Turskoj. Poslovna škola za public relations je dala svoj know-how drugim edukativnim organizacijama i u zemljama van našeg regiona. Zanimljivo je da nekadašnji polaznici ove Škole sada predaju na Fakultetu političkih nauka, Pravnom fakultetu, FON-u, Univerzitetu Megatrend, u London School of public relations, agenciji Pragma, kao i na raznim kursevima kojih sve više ima u Srbiji.

Poslovna škola za PR u Beogradu, prva ove vrste na našim prostorima, već 18 godina doprinosi afirmaciji ove oblasti i kvalitetu kadrova, obrazujući stručnjake za odnose sa javnošću, od kojih mnogi sada uspešno rade u poznatim firmama. Do sada je, zahvaljujući ovoj školi i njenim profesorima, znanje o PR-u, prema međunarodno priznatim standardima International Public Relations Association, steklo više od 1600 ljudi različitih struka iz svih delova Srbije, a mnogi od njih rade kao stručnjaci u uspešnim kompanijama. Uskoro, 20. marta 2010. godine, svoju edukaciju će početi 41. generacija Poslovne škole za public relations.

Svečano uručenje diploma 39-te generacije Poslovne škole za public relations održaće se u Privrednoj komori Beograda u svečanoj sali na IV spratu u ponedeljak 15. marta 2010. u 15,00 časova.