Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

MEĐUNARODNI SAJMOVI PEKARSTVA I HRANE
IBA (Keln) i  ANUGA (Diseldorf)
8-12.10. 2009., Nemačka

U okviru projekta Programa poseta međunarodnim sajmovima za 2009. godinu,   Privredna komora Beograda organizuje stručno studijsko putovanje na Međunarodne sajmove pekarstva i hrane

IBA (Keln) i  ANUGA (Diseldorf)
8-12.10. 2009., Nemačka

Pozivamo Vas da zajednićki posetimo najznačajnije međunarodne sajmove pekarstva i hrane na kome će učestvovati veliki broj izlagača iz celog sveta u oblasti pekarstva: pećnica, pekarskih mašina, sistema za hlađenje, osnovnih materijala, polu gotovih i gotovih produkata, mašina za sladoled, oprema za prodavnice, mašina i materijala za dekoracije, pekarskih proizvoda, oprema za merenje, tehnologije čišćenja i oblasti hrane: konditoraja, industrije mleka i mlečnih proizvoda, prerade mesa, proizvodnja supe i soseva, prerada voća i povrća, proizvodnja sokova, masti, ulja, margarina, sladoleda, slatkiša, kafe, i čaja, oprema za fast food hranu.

Sve dodatne informacije o oblastima izlaganja na Sajmovima i o samim izlagačima možete dobiti na sajtovima: www.iba.de   www.anuga.de .

U prilogu Vam dostavljamo program  i prijavu za posetu sajma pekarstva – IBA i sajma hrane – ANUGA 2009. Nemačka. Ukoliko ste zainteresovani, molimo da nam  popunjenu prijavu dostavite najkasnije do 23. avgusta 2009 godine.
Kontakt osoba: Đorđe Tutić, tel.2641-355, lok. 180, e-mail: djordje@kombeg.org.rs.

Program putovanja - avionom     Program putovanja - kombijem