Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

                                             SAJAM REPREZENTATIVNIH KOMPANIJA IZ NR KINE U BELMAKS CENTRU

Privredna komora Srbije i Ambasada Narodne Republike Kine u Beogradu pozivaju vas na Sajam reprezentativnih kompanija iz NR Kine, provincija Džeđijang, 18- 20. maja 2017. godine, Belmaks centar, Autoput 20,  Beograd.

Sektor za trgovinu Vlade provincije Džeđijang (Department of Zhejiang Commerce), jedne od privredno najrazvijenijih provincija NR Kine, organizuje Sajam u Belmaks centru,  u cilju promocije svojih proizvoda i boljeg povezivanja srpskih i kineskih kompanija.

Preko 60 kompanija proizvođača iz Džeđijanga, izložiće na štandovima u Belmaks centru svoje proizvode iz sledećih oblasti:

  • elektronika i elektrotehnika,
  • građevinski materijal,
  • dekoracija (za kuću i kupatilo, nameštaj i dr.),
  • rasveta,
  • mašine i prateća oprema.

U direktnom kontaktu sa kineskim kompanijama, bićete u prilici da razgovarate o potencijalnoj saradnji. Spisak kineskih kompanija dostavljamo u prilogu.

Takođe, pozivamo vas na svečano otvaranje Sajma koje je planirano  za četvrtak, 18. maja, u 10,30 časova u Belmaks centru, na kome će biti prisutni visoki zvaničnici R. Srbije i NR Kine.

Provincija Džeđijang locirana je na jugoistočnoj obali reke Jancekjang, severno od Šangaja. Glavni grad Handžou je ekonomski, kulturni, naučni i obrazovni centar. Provincija ima 55,3 miliona stanovnika. U 2015.godini, BDP je iznosio 688,5 milijardi USD, sa rastom od 8%. U prošloj godini, investicije ove provincije u inostranstvu iznosile su 14 milijardi USD, dok je provincija primila 17 milijardi USD direktnih stranih investicija.

Ukoliko ste zainteresovani za posetu Sajmu u Belmaks centru, molimo da nam potvrdite prisustvo jednostavnim odgovorom na mejl. Kontakt osoba u PKS, Milanka Stojaković, telefon 011 3300 920 ili 3300 966, el. pošta milanka.stojakovic@pks.rs .