Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

                                            

TRADICIONALNA GODINŠNJA NAGRADA PRIVREDNE KOMORE BEOGRADA  Privredna komora Beograda, sa  zadovoljstvom Vas   obaveštava  da će se dana 19.05.2010. godine, sa početkom u 19:30 časova, u svečanoj dvorani  Sava centra  (Milentija Popovića br.9), održati tradicionalna dodela godišnjih nagrada "Beogradski pobednik", priznanje koje se po Odluci Žirija, dodeljuje kompanijama i pojedincima koji su svojim radom ostvarili nadprosečne  rezultate u privređivanju, razvoju i doprinosu uspešnosti beogradske privrede.

 


U želji da iskoristimo ovo privredničko dešavanje, uz prisustvo velikog broja zvanica iz zemlje i inostranstva (oko 4000 gostiju) ovogodišnja manifestacija u značajnom delu biće upriličena  retrospektiva nagradjenih u zadnjih deset godina.

 

Smatramo da Sava Centar  i zakupljen prostor daju više  mogućnosti našim članicama, prvenstveno nagradjenima, za uslove da manifestaciju iskoriste i u marketinške svrhe. Svima koji žele da nas u tome podrže pružamo različite  mogućnosti kompanijskih promocija,  prezentacije logo-znaka, delatnosti i brojnih vidova reklame koje prate manifestaciju.

 

Ukoliko ste zainteresovani, ljubazno Vas molimo da nas što pre kontaktira osoba zadužena za ove poslove u  Vašoj kompaniji, kako bi smo se zajednički najbolje pripremili za ovaj svečani događaj.

 

Za sve neophodne informacije i pojašnjenja obratite se gospodji Silvani Kinkela, rukovodiocu Službe za odnose sa članicama, telefoni: 2642–766, 2641-355/lok116, 063/384540, 064/876 0002 ili e-mail  ssk@kombeg.org.rs