Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom


OBELEŽAVANJE GODIŠNJICE UNIJE POSLODAVACA SRBIJE - POSLODAVCI MLADENOVCA


Predstavnici Privredne komore Beograda dana 23.4.2010.godine na poziv Unije poslodavaca Srbije-poslodavaca Mladenovac prisustvovali su radnom skupu povodom obeležavanja godišnjice rada Unije poslodavaca Mladenovac.

Pored domaćina predstavnika opštine Mladenovac, sastanku su prisustvovali i predsednik Unije poslodavaca Srbije g-din Nebojša Atanacković,  predstavnici PKS, Nacionalne službe za zapošljavanje, predstavnici EFG banke, kao i veliki broj privrednika i preduzetnika, koji su aktivnim učešćem dali puni doprinos ovom skupu.

Privrednici Mladenovca  istakli su nepovoljan ambijent privrede u kome posluju kao i nezadovljstvom Vlade i lokalne samouprave prema privrednicima i preduzetnicima. Unija poslodavaca Srbije dala je punu podršku radu poslodavaca Mladenovca i istakla da će se u narednom periodu aktivnije pozabaviti problemima članica Unije na lokalnom nivou u cilju pospešivanja razvoja privrede. Na skupu je spomenuta i obaveza koju će poslodavci ubuduće morati da ispune, a tiče se zapošljavanja osoba sa invaliditetom.

Privredna komora Beograda ponudila je svoje usluge i pozvala članice poslodavaca Mladenovaca  na aktivniju saradnju u budućem periodu, kao i  mogućnost korišćenja potencijala Komore tj. usluga koje komora nudi svojim članovima.

Zaključći i predlozi sa ovog sastanaka biće upućeni Vladi i resornim ministarstvima od kojih očekuju konkretna rešenja.