Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

 
SVEČANO OTVOREN PRIVREDNI CENTAR MESTO SUSRETA MEDIJA I PRIVREDE U PRIVREDNOJ KOMORI BEOGRADA

 


U Privrednoj komori Beograda svečano je otvoren Privredni Centar – Mesto Susreta Medija i Privrede. Reč je o novom, stilski i tehnološki inventivnom ambijentu, prostoru u kojem je zamišljen aktivni život komunikacija i informisanja, sa širim uslugama i mogućnostima afirmacije naše privrede i njenih vrednosti.
Na svečanom otvaranju Privrednog Centra, predsednik Privredne komore Beograda, mr Milan Janković je istakao da je prostor, u kome će se susretati novinari i privrednici, opremljen najmodernijom opremom za izveštavanje svih vrsta medija, ali i za predstavljanje novih programa, proizvoda i planova lokalnih samouprava, malih i srednjih preduzeća kao i velikih kompanija i sistema. Predsednik Janković je pozvao sve one koji žele i imaju šta da predstave i promovišu i da se obrate medijima i javnosti iskoriste mogućnosti koje im pruža ovaj prostor.
Sala za konferencije, prezentacije, kontakte, s najmodernijom opremom za usluge dinamičnog informisanja namenjena je pre svega privrednicima Beograda i Srbije, ali i internacionalnim događajima od interesa za našu privredu i naše medije.