Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom
DODELJENE DIPLOME 38-OJ GENERACIJI POSLOVNE ŠKOLE ZA PUBLIC RELATIONS


Predsednik Privredne komore Beograda mr Milan Janković i predsednik Upravnog odbora Poslovne škole za public relations prof. dr Predrag Vujović dodelili su diplome i certifikate polaznicima 38. generacije Poslovne škole za public relations.

- Pred vama je velika obaveza da, reči su predsednika Privredne komore Beograda Milana Jankovića, svojim radom opravdate ove diplome naše prve škole za odnose sa javnošću. Među bivšim polaznicima ove Škole ima danas ministara, direktora, vlasnika PR agencija, glavnih urednika medija, ali i značajnih javnih ličnosti. Od vas očekujemo da krenete njihovim stopama. Privredna komora Beograda otvorena je za saradnju. Nedavno smo otvorili Privredni centar  komore Beograda, kao mesto susreta medija i privrede. Privredi Beograda trebaju znanja i veštine iz oblasti odnosa sa javnošću i na vama je da im se nametnete i da im pokažete kako treba da se radi u PR-u.


Po programu Poslovne škole za public relations sada se edukuju kadrovi u Srbiji, Crnoj Gori, BiH, Makedoniji, ali i Rumuniji, Ukrajini i Turskoj. Poslovna škola za public relations je dala svoj know how drugim edukativnim organizacijama i u zemljama van našeg regiona. Zanimljivo je da nekadašnji polaznici ove Škole sada predaju na Univerzitetu Megatrend, Univerzitetu Singidunum, Fakultetu političkih nauka, Pravnom fakultetu, FON-u, u London School of public relations, agenciji Pragma, kao i na raznim kursevima iz oblasti PR-a, kojih sve više ima u Srbiji.


Poslovna škola za PR u Beogradu već 17 godina doprinosi afirmaciji ove oblasti i kvalitetu kadrova, obrazujući stručnjake za odnose sa javnošću. Do sada je, prema medjunarodno priznatim standardima International Public Relations Association, više od 1800 ljudi steklo  znanja iz odnosa sa javnošću.

Uskoro, 17. oktobra kreće nastava nove, 40-ta generacija Poslovne škole za public relations. Više informacija mogu se naći na sajtu www.pra.rs.