Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

SARADNJA PRIVREDNE KOMORE BEOGRADA  I CEED – CENTRA ZA RAZVOJ PREDUZETNIKA

 

TOP CLASS – MENTORSKI PROGRAM ZA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA

 

 

    17.novembra 2009, u hotelu Continental, u 17h, CEED će biti domaćin neformalnog koktela i konferencije, na kojoj će predstaviti Top Class program potenciijalnim učesnicima, time označiti poslednju fazu selekcije kandidata za učešće u programu. Na konferenciji će o svojim iskustvima sa Top Class programom govoriti i predstavnici regionalnih CEED centara kao i Top Class alumni. S obzirom da je zvanični rok za prijavljivanje 1.12.2009, CEED želi da putem ovog događaja, motiviše mlade preduzetnike i menadžere da saznaju više o pogodnostima koje im program nudi, i da se prijave za učešće.

    CEED Srbija upisuje prvu generaciju polaznika jednogodisnjeg programa Top Class.Top Class je ekskluzivni mentorski program, zasnovan na peer to peer metodi učenja, koji okuplja uspešne srpske i regionalne  menadžere s ciljem da svoja znanja i iskustva prenesu mladim perspektivnim preduzetnicima  i na taj način daju svoj doprinos u razvijanju nove generacije  uspešnih poslovnih lidera.

Program podrazumeva i mesečne interaktivne radionice, sa temama koje su od velikog značaja za preduzetnike, kao što su na primer „ Kako se proširiti na regionalna tržišta“ ili „ Kako finansirati rast“, u okviru kojih će o svojim iskustvima govoriti vrhunski stručnjaci iz datih oblasti.

    Pored ovih aktivnosti, CEED je za učesnike Top Class programa predvideo i posebne događaje umrežavanja, na lokalnom i regionalnom nivou, kao i B2B događaje koji će našim preduzetnicima omogućiti da ostvare vredne poslovne kontakte sa preduzetnicima iz Slovenije, Makedonije, Crne Gore, Bugarske, Rumunije kao i ostalih zemalja u kojima je CEED prisutan.