POVOLJNI KREDITI ZA KUPOVINU AUTOMOBILA U "SOSIJETE ZENERAL"

Banka "Sosijete ženeral" (Societe Generale) saopštila je danas da odobrava kredite sa fiksnom kamatom za kupovinu novih i polovnih automobila, uz mogućnost kupovine polovnog vozila od fizičkog lica. Krediti bez "Kasko" osiguranja i zaloge za kupovinu novih i polovnih automobila odobravaju se u iznosu od 500 do 8.000 evra, bez učešća, sa rokom otplate do 60 meseci.
Nominalna kamatna stopa za tu vrstu kredita kreće se već od 14 odsto, a efektivna kamatna stopa iznosi 15,94 odsto, na godišnjem nivou. Klijenti " Sosijete Ženerala", koji se opredele da automobil, novi ili polovni, kupe na kredit sa "Kasko" osiguranjem i zalogom kao sredstvima obezebeđenja, učešće u iznosu od 10 odsto obezbeđuju samo ukoliko je iznos kredita veći od 8.000 evra. Minimalni iznos kod ove vrste kredita je 3.000 evra, a maksimalna starost vozila do četiri godine. Rok otplate je i do 84 meseca, a kamata već od 13 odsto (efektivna kamatna stopa 14,59 odsto).
"Sosijete ženeral" banka je, takođe, obezbedila poklone za građane koji podnesu zahtev za auto kredit tokom promotivnog perioda. Tako će, kako je saopštila banka, prvih 300 klijenata koji podnesu zahtev do 31. marta, uz kredit dobiti i blutut hends fri set (bluetooth hands free) za razgovor mobilnim telefonima, radi sigurne vožnje.

Udruženje finansijskih organizacija

FINANSIJSKE INSTITUCIJE

INFORMACIJE

STATISTIKA