PROCREDIT BANKA BIRA NAJUSPEŠNIJE POLJOPRIVREDNIKE


ProCredit banka objavila je, treću godinu za redom, konkurs za izbor najuspešnijih poljoprivrednih proizvođača u prošloj godini, sa ciljem da predstavi domaće poljoprivrednike čije poslovanje odlikuju najviši prinosi i najbolji rezultati, kao i da time ohrabri i pruži podsticaj daljem razvoju poljoprivredne proizvodnje u Srbiji, saopšteno je iz te banke. Konkurs "ProAgro Lider 2010" biće otvoren do 23. aprila, pravo učešća na njemu imaju svi individualni poljoprivredni proizvođači sa registrovanim gazdinstvima.
Na konkursu "ProAgro Lider 2010" biće proglašena po tri najuspešnija proizvođača u kategorijama malo, srednje i veliko poljoprivredno gazdinstvo, a banka će ove godine, u saradnji sa ProCredit lizingom, po prvi put dodeliti i posebno priznanje za poljoprivredno gazdinstvo - lidera u korišćenju obnovljivih izvora energije. Dobitnike priznanja izabraće stručni žiri, sastavljen od uglednih stručnjaka iz oblasti poljoprivrede, predstavnika ministarstva, vodećih poljoprivrednih novinara i predstavnika ProCredit banke. Svečano proglašenje dobitnika priznanja "ProAgro Lider 2010" biće održano u sredu, 19. maja ove godine na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu.
Dobitnicima priznanja "ProAgro Lider 2010", ProCredit banka će, osim specijalnog priznanja i statuete, dodeliti i nagradno studijsko putovanje u Austriju i Italiju, tokom kog će posetiti neka od najuglednijih gazdinstava u tim zemljama, upoznati se sa njihovim poslovanjem i međusobno razmeniti iskustva. Dobitnike priznanja izabraće stručni žiri, sastavljen od uglednih stručnjaka iz oblasti poljoprivrede, predstavnika ministarstva, vodećih poljoprivrednih novinara i predstavnika ProCredit banke.
Udruženje finansijskih organizacija

FINANSIJSKE INSTITUCIJE

INFORMACIJE

STATISTIKA