POČINJU FUNKCIONALNE PROBE SISTEMA

Javno komunalno preduzeće „Beogradske elektrane” će u periodu od 1. do 10. oktobra 2009. godine izvršiti funkcionalne probe sistema kako bi se što bolje pripremilo za predstojeću grejnu sezonu i korisnicima obezbedilo sigurno snabdevanje.

Probe podrazumevaju proveru energetskih objekata, toplana i kotlarnica, a uporedo s tim, stručne ekipe preduzeća ispitaće rad toplotnih predajnih stanica, a po potrebi i kućnih grejnih instalacija. S obzirom da će delovi sistema po utvrđenom planu proba biti u funkciji, može se dogoditi da pojedina grejna tela u stanovima korisnika budu delimično zagrejana. Napominjemo, probe ne podrazumevaju početak grejne sezone i molimo potrošače da ne upućuju reklamacije Dispečerskom centru ukoliko im radijatori nisu topli. Takođe, „Beogradske elektrane” apeluju na korisnike da obrate pažnju na ispravnost svojih unutrašnjih instalacija u tom periodu i da se, ukoliko primete curenje, obrate Dispečerskom centru pozivom na broj telefona 2093-100

 

PLAN FUNKCIONALNIH PROBA

1. oktobar 2009. godine - provera sistema toplana „Konjarnik” i „Banovo brdo”, kao i kotlarnica u Nade Naumović 1, Danijelovoj 32 i Domu zdravlja „Braće Jerković”.

2. oktobar 2009. godine - provera sistema toplana „Zemun”, „Batajnica”, „Mirijevo” i „Cerak”, kao i kotlarnica u Katanićevoj i Veljka Lukića Kurjaka 14.

5. oktobar 2009. godine - provera sistema toplane „Banovci”, kao i kotlarnica u Vrtlarskoj, Jakšićevoj, Koste Glavinića 9, Stjepana Filipovića 30a, Ljutice Bogdana 2, Fabrisovoj 10, Janka Veselinovića, Bulevaru Vojvode Mišića od 11 do 33, kotlarnica Julino brdo, Senjak 1 u Simićevoj ulici, Senjak 2 u Bulevaru vojvode Mišića 37-39, Senjak 3 u Bulevaru vojvode Mišića 39a, Šeher u Andre Nikolića 3, kao i kotlarnice Instituta za majku i dete, Kliničko-bolničkog centra „Bežanijska kosa” i Uprave prihoda u Mladenovcu.

6. oktobar 2009. godine - provera sistema toplana „Medaković” i „Mladenovac”, kao i kotlarnica u Veljka Dugoševića 18, Juhorskoj 6, Husinskih rudara 31a, Salvadora Aljendea 18, kotlarnice Centra visokih vojnih škola, kotlarnica Sremčica, Železnik i Barajevo.

7. oktobar 2009. godine - provera sistema toplana „Borča” i „Višnjička banja”, kao i kotlarnica u Mije Kovačevića 10, Višnjičkoj banji u Slanačkom putu bb, Stevana Dukića 31, Mirijevskom bulevaru 2a, Jastrebačkoj 47 i Luci Beograd.

8. oktobar 2009. godine - provera sistema toplana „Dunav” i „Miljakovac”, kao i kotlarnica u Uralskoj 11, Maljenskoj 3 i u Resniku.

9. oktobar 2009. godine - provera sistema toplana „Novi Beograd” i „Voždovac”, kao i kotlarnica u Uralskoj 36, Diljskoj 7, Marije Gregoran 30 i 69, Mije Kovačevića 9, Braće Marić 3-7, Drenovačkoj 11, kotlarnice Ginekološko-akušerske klinike „Narodni front” i Bogoslovije u ulici Mije Kovačevića 11. 

 

 

 www.beoelektrane.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udruženje građevinarstva i komunalne delatnosti

Info