POSLOVNO– STRUČNI SKUP
’’ERP REŠENJA – USPEH I U VREME KRIZE’’

U Privrednoj komori Beograda održan je 11.03.2009 poslovno – stručni skup ’’ERP rešenja, uspeh i u vreme krize’’.

ERP (Enterprise Resource Planning) sistemi mogu u velikoj meri da pomognu preduzećima da ostvare uštede u poslovanju, optimizuju svoje procese i povećaju efikasnost poslovanja. Te činjenice su od velikog značaja kada se ima u vidu ekonomska kriza, čiji se obuhvat svakim danom povećava. Održani skup je samo jedna od aktivnosti, koje Privredna komora Beograda planira u 2009. godini, sa ciljem popularizacije informacionih tehnologija, pomoću kojih firme članice mogu da unaprede efikasnost poslovanja.

Na skupu se sa svojim rešenjem Panteon, predstavila kompanija DataLab, koja je demonstrirala neke od funkcionalnosti i mogućnosti primene svog ERP rešenja, u funkciji povećanja efikasnosti poslovanja i ostvarivanja ušteda. Iskustva korisnika Panteon-a prenele su kompanije Centroproizvod i BS Procesor, što je bilo veoma korisno za prisutne, jer su mogli da čuju informacije iz prve ruke o procesu implementacije, potencijalnim problemima i direktnom uticaju na poslovne unapređenje poslovnih operacija.

Više o Panteonu – ERP softveru kompanije DataLab, možete saznati na stranicama same kompanije www.datalab.rs . Ukoliko imate pitanja u vezi načina da svoje poslovanje unapredite primenom savremenih informacionih tehnologija, pozivamo Vas da kontaktirate Udruženje informatiček delatnosti Privredne komore Beograda.

Udruženje saobraćaja i telekomunikacija i informatičke delatnosti

Info

R E P I D I S