UPIS SEPTEMBARSKE KLASE POLAZNIKA KROJAČEVE ŠKOLE WEB DIZAJNA


Specijalizovana firma za web dizajn 'Krojač', članica Sekcije za web dizajn Privredne komore Beograda, ove godine je otvorila prvu stručnu web dizajn školu. Ovih dana počinje sa upisom septembarske, treće po redu, klase budućih web dizajnera koji će tokom 10 nedelja obuke preći put od šegrta do majstora web zanata.

Jedinstvenu priliku da znanje o web dizajnu stiču od onih koji se time zaista i bave, polaznicima pruža firma Krojač, dobitnica najznačajnijih nagrada i priznanja iz ove oblasti. Nastava se održava svakog radnog dana po četiri časa, sa ukupnim fondom od 200 časova, i u najsavremenijim radnim uslovima (Apple okruženje i rad na iMac 20"). Grupe do 6 polaznika se formiraju za sledeće termine održavanja nastave: od 12.00 i od 17.00 časova.

Za informacije i rezervacije za septembarsku klasu pozovite 011 3162 710, dok više informacija o programu i školi možete dobiti na strani www.krojacevaskola.com.

Program Krojačeve škole škole obuhvata: osnove rada na iMac-u, osnove dizajna i web dizajna, HTML, CSS, SEO, Dreamweaver, Fireworks, Flash, osnove PHP, mySQL, JavaScript, Ajax, analiza radova, validacija, optimizacija, marketing, rad sa klijentima, gosti predavači, konsultacije i podrška i posle školovanja.  Web dizajn u praksi - pregovori sa klijentima, koraci u realizaciji projekta, vidovi zaključivanja projekta, naplata, opasnosti i prednosti, kako napraviti internet kampanju, kako nastupiti na inostranom tržištu, kako do prvog projekta.

Krojačeva škola web dizajna svojim polaznicima pruža jedinstvenu obuku za jedno od najtraženijih zanimanja današnjice. Polaznici znanje o web dizajnu stiču od renomiranih Krojačevih dizajnera, iz prve ruke saznajući sve tajne zanata. Najsavremenije radno okruženje i  jednogodišnja podrška i posle školovanja, budućim Krojačevim web dizajnerima obezbeđuje siguran temelj znanja. 

Udruženje saobraćaja i telekomunikacija i informatičke delatnosti

Info

R E P I D I S