DEVETA CISCO EXPO KONFERENCIJA U BEOGRADU

Jedna od najznačajnijih godišnjih konferencija iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija u Srbiji, Cisco Expo, održaće se deveti put u hotelu Hyatt u Beogradu, 10. i 11. novembra. I ove godine konferencija će biti unapređena Ciscovim tehničkim i poslovnim rešenjima za različite grane privrede, dostignućima i trendovima u mrežnim komunikacijama i informacionim tehnologijama.

Pažnja ovogodišnje konferencije Cisco Expo biće usmerena na budućnost i razvoj centara za obradu podataka kroz virtuelizaciju, naprednoj bezbednosnoj infrastrukturi koja pruža najviši mogući nivo bezbednosti u poslovanju putem Interneta, i napredno otkrivanje pretnji; objedinjenom sistemu komunikacije (prisutnost, razmena trenutnih podataka i bogate medijske usluge) koji obezbeđuje moćne nove načine za saradnju, kao i rešenjima za usluge bazirane na prelasku na IP mreže sledeće generacije.
Osim sadržaja, demonstracija proizvoda i rešenja, biće predstavljena i rešenja kompanija čije su tehnologija i usluge u vezi sa Ciscovim mrežnim rešenjima. Tokom konferencije učesnici će dobiti stručnu podršku eksperata kompanije Cisco. Očekuje se da će konferenciju pratiti preko šest stotina učesnika.

Udruženje saobraćaja i telekomunikacija i informatičke delatnosti

Info

R E P I D I S