REAKTIVIRANJE UDRUŽENJA PREDUZETNIKA OPŠTINE GROCKANa zboru privrednika održanom u četvrtak, 3. decembra 2009 godine u Grockoj, inicijalni odbor ovog skupa doneo je odluku o reaktiviranju Udruženja preduzetnika opštine Grocka.

Tom prilikom, donete su odluke o izboru novog rukovodstva. Za predsednika Udruženja izabran je gospodin Zoran Anđelković.

Predstavnici Privredne komore Beograda na čelu sa gospdinom Zoranom Milošević, prisustvovali su skupu, pozdravili inicijativu za reaktiviranjem Udruženja i istakli da preduzetnici imaju puno podršku Privredne komore Beograda i Zajednice opštih udruženja preduzetnika Privredne komore Beograda.


Reaktiviranje Udruženja preduzetnika opštine Grocka.

Preduzetnici opštine Grocka su se preko Opšteg udruženja samostalnih zanatlija, samostalnih ugostitelja i prevoznika-Grocka još 1982. godine registrovali u Privrednoj komori Beograda i uključili u komorski sistem.

 

Posle perioda solidnih rezultata i značajnog ugleda u periodu delegatskog sistema, zbog promene načina finansiranja udruženja i nedostatka finansijskih sredstava, smanjena je aktivnost preduzetnika i vlasnika malih i srednjih preduzeća preko udruženja.

Prema rečima Zorana Anđelkovića, ideja ovog sastanka je pokretanje inicijative da se preduzetnici Grocke ponovo okupe u cilju stavaranja jakog, modernog i reprezentativnog Udruženja privrednika komorskog tipa radi saradnje i zaštite njihovih interesa na svim nivoima

Preduzetništvo

Info