USPEŠAN NASTUP PRIVREDNE KOMORE BEOGRADA NA SAJMU PRIVREDE ZAPADNE SRBIJE U VALJEVU


Privredna komora Beograda uspešno je nastupila na 13. Sajmu privrede zapadne Srbije ''SPREG 2016'' u Valjevu, na kojem je učešće uzelo 208 izlagača iz 75 mesta i gradova Srbije i Republike Srpske, kao i iz Kine.
Ovaj najveći sajam u zapadnoj Srbiji otvorila je ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Srbije, gospođa Snežana Bogosavljević Bošković, koja je obišla štandove brojnih izlagača, među kojima i štand Asocijacije kineskih privrednika u Srbiji, na kome je kao partner nastupila Privredna komora Beograda.
Na Sajmu privrede u Valjevu izvršena je promocija Sajma ''Ningbo EKSPO 2016'', koji zajednički organizuju Asocijacija kineskih privrednika i Privredna komora Beograda, u periodu od 9. do 12. juna u Kini.
Podršku u promociji Sajma u Ningbou, Privrednoj komori Beograda i Asocijaciji kineskih privrednika dali su i gospodin Shi Qidon drugi sekretar Ambasade NR Kine u Beogradu, gospođica Yang Zhenyi, ataše pri ambasadi NR Kine, gospođica Marija Ćulafić i asistent savetnika ambasadora NR Kine.

 

Preduzetništvo

Info