PRIVREDNA KOMORA BEOGRADA NA 10. MEĐUNARODNOM I REGIONALNOM SAJMU U SUBOTICI

Privredna komora Beograda je nastupila na 10. Međunarodnom i regionalnom sajmu – "SuSajam 2016", koji se, od 2. do 4. juna, održaо u subotičkoj Hali sportova. Na oko 1.600 kvadratnih metara unutrašnjeg i oko 200 kvadratnih metara spoljašnjeg izložbenog prostora predstavilо se više od 200 izlagača iz sedam zemalja: Mađarske, Rumunije, Hrvatske, Nemačke, Slovenije, Republike Srpske i Srbije.
Tematski sajam je ove godine bio u znaku proizvodnje hrane, pa su dominirala preduzeća iz tih oblasti. Među izlagačima su se predstavile i firme iz sektora grafike, tekstila i mašinske industrije, ali i gradska komunalna preduzeća koja su se predstavila kroz aspekt servisa građana.
Petočlani žiri je, nakon obilaska svih štandova, doneo jednoglasne odluke o dodeli sajamskih nagrada, prve, druge i treće, za najlepši štand, odnosno predstavljanje firme ili organizacije na ovogodišnjem međunarodnom i regionalnom sajmu privrede u Subotici.
Prvu nagradu 10. Međunarodnog i regionalnog sajma „SuSajam 2016“ dobila je firma Celjske mesnine Z‘dežele.
Dodeljene su po dve ravnopravne druge i treće nagrade: Drugu nagradu „SuSajma 2016“ dobili su Privredna komora Beograda, i preduzeće „Dudi Co.“ sa sedištem u Subotici, koje ove godine obeležava 20 godina postojanja.
Treća nagrada „SuSajma 2016“ dodeljena je preduzeću za proizvodnju, montažu i inženjering „Tehnoserv“ iz Subotice i Regionalnoj privrednoj komori Valjevo.
Na štandu Privredne komore Beograda objedinjeno su nastupili sledeći privredni subjekti: Respect duo 22, Alpha Bank, Samorad, Lađar transport i Keramičarsko-grnčarska radnja Đorđević.
Partner ovogodišnjeg sajma bio je okrug grada Berlina Treptov-Kepenik.

Preduzetništvo

Info