ODRŽAN 17. MEĐUNARODNI SAJAM INOVACIJA, KOOPERACIJA I PREDUZETNIŠTVA "INOCOOP"

U Zrenjaninu je, u četvrtak, 25. avgusta 2016. godine, otvoren Međunarodni sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva “INOCOOP”, na kojem je učestvovalo više od 200 izlagača iz zemlje i inostranstva.
Sajam je otvorio pokrajinski premijer Igor Mirović, koji je naglasio da svima prva misao treba da bude kako da se pomogne preduzetnicima, kako da se deluje u pravcu ekonomskog razvoja pokrajine i cele zemlje. Veoma je važna saradnja sa regionalnim komorama, razvojnim agencijama, kancelarijama za lokalni ekonomski razvoj i sa opštinskim upravama, naglasio je Mirović, prilikom otvaranja Sajma.
“Inocoop” se u organizaciji Grada Zrenjanina, Opšteg udruženja preduzetnika i Turističkog centra, održao po 17. put u hali sportova “Medison”, i trajao je od 25. do 27. avgusta.
Na sajmu je učestvovao veliki broj regionalnih komora, preduzetnika, preduzeća, banaka, fondova, investitora i drugih poslovnih ljudi iz zemlje i inostranstva. Prisustvo stranih izlagača i učesnika dao je ovom sajmu međunarodni značaj i šansu za uspostavljanje kontakata i saradnje sa partnerima iz drugih zemalja.

Preduzetništvo

Info