ODRŽAN PRIVREDNI SKUP U ORGANIZACIJI ZAJEDNICE PREDUZETNIKA I KLUBA PRIVREDNIKA OPŠTINE PALILULA

Zajednica opštih udruženja preduzetnika Privredne komore Beograda i Klub privrednika Opštine Palilula bili su domaćini privrednog skupa koji je održan u četvrtak, 17. juna 2010. godine u prostorijama Privredne komore Beograda.

Dragan Trivan, potpredsednik Privredne komore Beograda, otvorio je skup i poželeo dobrodošlicu prisutnim privrednicima. Istakao je da klub privrednika Opštine Palilule  ostvaruje značajne rezultate i doprinosi razvoju privrednog ambijenta na matičnoj opštini.  Ocenio je da je Pokretanje Konsalting Centra, čiji je cilj intenziviranje privredne saradnje među članicama i pružanju usluga radi unapređenja njihovog poslovanja, dobro rešenje  koje ide u prilog stalnim naporima za poboljšaljem komunikacije među privrednicima i potrebi da se na sva pitanja i poteškoće nađu adekvatni odgovori.

Tomslav Jovanović, predsednik Kluba privrednika Opštine Palilula, rekao je da se u Klubu privrednika svakog meseca održava sličan skup sa aktuelnim temama i pozvao prisutne da se aktivnije uključe u rad Kluba.

Predstavnici Nacionalne službe za zapošljavanje, Anđelka Huljić sa saradnicima, predstavili su benefite za poslodavce koje ova služba omogućava.

Privrednici su izneli probleme koji onemogućavaju razvoj njihovog poslovanja i pokrenuli inicijativu da Privredna komora Beograda, na predlog udruženja preduzetnika, sa nadležnim državnim institucijama pokuša da ostvari povoljniji privredni ambijent.

Preduzetništvo

Info