LAŽNE ČOKOLADE U "BAMBI" AMBALAŽI

"Bambi-Banat" poziva potrošače da slatkiše kupuju isključivo u prodavnicama, a ne na kartonskim kutijama na pijacama, jer su se u podzemnom prolazu na Zelenom vencu pojavile lažne "bambi" čokolade, sa pirinčem "jo-jo" i mlečne čokolade sa kikirikijem. Iako je ambalaža vizuelno identična originalu, pakovanje nije standardno, a nema ni roka trajanja. Vidi se da je pakovano ručno, po rubovima koji su nevešto zalepljeni, ali i tablama čokolade koja izgleda kao da je rinfuz, izlomljena, nejednakog oblika.

Koncern "Bambi-Banat" posluje po svim procedurama koje su zakonski uređene i prodaje svoje proizvode isključivo u skladu sa propisanim normama i sve brendove  distribuira i prodaje u originalnoj ambalaži, u ovlašćenim prodajnim objektima. Apeluje se na potrošače da kupuju samo proizvode u ovlašćenim prodajnim objektima, u originalnoj ambalaži i one koji imaju utisnut rok trajanja na istoj.

Ovaj slučaj nije usamljen na našem tržištu. Prethodnih godina imali smo slučajeve falsifikovanja, najčešće cigareta i vinjaka, ali i piva, začina, deterdženata za sudove.

Udruženje poljoprivrede i prehrambene industrije

Zadružni savez

Sekcija

Info

Projekat "Kačerski med"

Projekat Agro info punktovi