SAJAM HORTIKULTURE I IZLOŽBA "DAROVI PRIRODE"

Sajam hortikulture i izložba lekovitog bilja i preparata od meda "Darovi prirode"  biće održani od 19. do 21. marta 2010. godine u hali 5 Beogradskog sajma.

Sajam hortikulture prilagođen je savremenim zahtevima, potrebama i trendovima u ovoj oblasti i obuhvata nekoliko robnih grupa: sadni materijal, semensku robu, dekorativne biljke, proizvodnju i preradu voća, proizvodnju i preradu povrća, uređenje enterijera, zalivne sisteme, plastenike, mehanizaciju za hortikulturu, sredstva za prehranjivanje i zaštitu. Posetioci izložbe "Darovi prirode" imaće prilku da vide, probaju i kupe: lekovite čajeve i meleme, med i preparate od meda, proizvode lekovitog i aromatičnog bilja, gljive i šumske plodove, fitokozmetiku, fitofarmaciju, stručnu literaturu.

U petak, 19. marta, u okviru pratećeg programa ovih manifestacija biće održana dva stručna predavanja. U organizaciji Ambasade kraljevine Holandije u Beogradu, specijalista ove zemlje za sektor cvećarstva Henk De Groote održaće predavanje na temu "Perspektive cvećarstva u Srbiji", dok će vlasnik rasadnika "Arbor" iz Belgije, Klaus van Dych govoriti o "Uzgoju i presađivanju stablašica velikih dimenzija".

Udruženje poljoprivrede i prehrambene industrije

Zadružni savez

Sekcija

Info

Projekat "Kačerski med"

Projekat Agro info punktovi