PRIVREDNA KOMORA SRBIJE UČESTVOVALA NA MEĐUNARODNOM SAJMU HORTIKULTURE U BEOGRADU

Na Beogradskom sajmu je, u periodu od 6. do 9. aprila, pod tradicionalnim pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije, održan 22. Međunarodni sajam hortikulture „Beoplantfair“, izložba „Darovi prirode“, „Organik Fest“ i izložba prateće mehanizacije i opreme „Motoplantexpo“. Privredna komora Srbije je predstavila 11 firmi iz oblasti hortikulture, zaštite bilja, proizvodnje lekovitog i aromartičnog bilja, organske proizvodnje i proizvodnje biljne kozmetike.
 
Sajam je okupio više od 100 izlagača iz zemlje i inostranstva, koji je pored hortikulture, posebnu pažnju posvetio organskoj proizvodnji, lekovitom bilju, medu,  organskim preparatima kao i fitofarmaciji.
Pod sloganom „Bašta u srcu grada“  prikazane su veštine gajenja cveća, voća, lekovitog bilja, proizvodnje sadnica i semenskog materijala, uzgoja i održavanja zelenih površina, pejzažne arhitekture i pčelarstva.  Izlagači na štandu Privredne komore Srbije su visoko ocenili zadovoljstvo u organizaciji, poziciju i zgled štanda i izrazili  želju da i naredne godine uzmu učešće na jedinstvenom brendiranom štandu komorskog sistema Srbije.

Udruženje poljoprivrede i prehrambene industrije

Sekcija

Info

Projekat "Kačerski med"

Projekat Agro info punktovi