NOVA BRODSKA LINIJA ZA TRANSPORT KONTEJNERA DUNAVOM

Počev od 17. avgusta 2010. godine otvara se redovna, brodska linija za transport kontejnera Dunavom na relaciji Budimpešta-Beograd-Konstanca i obratno.

Nova brodska linija obezbeđuje kraće vreme transporta robe i izuzetno konkurentne cene prevoza što privrednim subjektima u Srbiji omogućava bržu, pouzdaniju, kvalitetniju i ekonomičniju vezu sa drugim tržištima u svetu.

Privredna komora Beograda, Udruženje saobraćaja i telekomunikacija, u saradnji sa pomorsko-rečnom agencijom JUGOAGENT iz Beograda i holdingom HELOGISTICS iz Beča organizuje skup na kome će zainteresovane privredne subjekte upoznati sa mogućnostima i prednostima korišćenja nove brodske linije i to u cilju poboljšanja efikasnosti poslovanja domaćih kompanija.

Privredno-stručni skup će biti održan 04. avgusta 2010. godine, sa početkom u 11 časova u sali IVa Privredne komore Beograda, ul. Kneza Miloša 12, a po završetku skupa predviđen je koktel za sve učesnike.

Zbog ograničenog broja mesta, učešće na skupu je potrebno potvrditi do ponedeljka, 02. avgusta 2010. godine Mariji Ašković Matić, zamenici sekretara Udruženja saobraćaja i telekomunikacija na telefone 011 2641 355 lok 111 ili 064 8760 150 ili na email maskovic@kombeg.org.rs.

Udruženje saobraćaja, telekomunikacija i informatičke delatnosti

Info

Projekat