KONSTITUISAN ODBOR NOVOG UDRUŽENJA KOMORE BEOGRADA

 

U Privrednoj komori Beograda 6.februara 2009. godine, održana je konstitutivna sednica Odbora Udruženja socijalnih, društvenih i ličnih uslužnih delatnosti. Za predsednika Odbora Udruženja izabran je g-din Đorđe Vučinić predsednik UO pivrednog društva SECURITAS SERVICES d.o.o iz Beograda.

Polazeći od činjenice da u okviru Udruženja postoje raznorodne delatnosti u najkraćem mogućem roku pristupiće se formiranju sekcija, koje će okupljati članice sa srodnim delatnostima istakla je Godana Matijašević, sekretar Udruženja socijalnih, društvenih i ličnih uslužnih delatnosti Privredne komore Beograda.

Konstituisanje Odbora Udružanja i izbor njegovih predstavnika u Upravni odbor  i Skupštinu Komore Beograda, umnogome će doprineti da se brojni predlozi i inicijative, kada je u pitanju sektor usluga i realizuju napomenuto je na sednici.

Pozdravljajući prisutne mr Milan Janković, predsednik Privredne komore Beograda, je naglasio da sektor usluga predstavlja važan deo beogradske privrede. Naš je cilj da kroz partnerski odnos u uslovima globalne finansijske krize na što veći nivo podignemo sektor usluga, od čije delatnosti u Beogradu mnogo ljudi zavisi.

Udruženje kreativne industrije

Grupacije