SASTANAK STRUČNOG I ORGANIZACIONOG ODBORA GRUPACIJE PROIZVOĐAČA, DISTRIBUTERA I PRUŽAOCA ZDRAVSTVENIH USLUGA U OBLASTI LEKOVA,  MEDICINSKIH SREDSTAVA I DIJETETSKIH SUPLEMENATA

U organizaciji Grupacije proizvođača, distributera i pružaoca zdravstvenih usluga u oblasti lekova,  medicinskih sredstava i dijetetskih suplemenata u okviru Udruženja industrije i Udruženja trgovine, turizma i usluga, Privredne komore Beograda, održan je sasranak  na kome su konstitituisani stručni i organizacioni odbori Grupacije.

Odbori su konstituisani od predstavnika iz visoko-obrazovnih i stručnih institucija, kao što su fakulteti, instituti, granske komore i sl. sa ciljem podizanja sajmske manifestacije na visok stručni  nivo.

U Beogradu, u Belexpocentru, od 19. do 21. maja 2016.godine, po drugi put, održava se sajam medicine i farmacije  Expo Medic,  sa tendencijom da preraste u tradicionalnu manifestaciju. Sajamsku manifestaciju prati i edukativna  aktivnost koja podrazumeva organizaciju različitih oblika licenciranih predavanja u svrhu dobijanja bodova za obnovu licence za lekare, farmaceute, medicinske sestre, tehničare i biohemičare.

Stručni Odbor predložio je da slogan sajma bude „Znanjem do zdravlja“, da svaki dan ima svoju temu i to: 1. Dijabetes, 2. Alergije, 3. Vitamin D.  

Na narednim sastancima biće predložena predavanja u skladu sa usvojenim temama

Udruženje trgovine, turizma i usluga

Oblasti

Info

Grupacije