Privredna komora Beograda u saradnji sa JKP "Gradske pijace" i Nacionalnom alijansom za lokalni razvoj - NALED, organizuje prezentaciju projekta gradskih pijaca:

 "VELETRŽNICA BEOGRAD"

koja će se održati 29. aprila 2010. godine u 11 časova, 
Privredna komora Beograda, Kneza Miloša 12, sala na VI spratu

 Prezentacija će dati odgovore na  sledeća pitanja: 

  • Zašto je Beograd jedini grad sa više od milion stanovnika koji nema sistem veletržnice,  kao  generatora kvaliteta i kvantiteta proizvodnje i potrošnje hrane?
  • Kako veletržnica pojednostavljuje sistem nabavke hrane, i šta se menja iz ugla proizvođača i potrošača?
  • Kakav model veletržnice treba Srbiji i ko treba da učestvuje u vlasničkoj strukturi veletržnice?

Veletržnice predstavljaju posebnu tržišnu instituciju u prometu širokog spektra, pre svega, lako kvarljivih poljoprivredno – prehrambenih proizvoda i drugih pratećih proizvoda. Najvažnije robne grupe u prometu roba na veletržnicama su: voće i povrće, meso, mleko, riba i cveće.
Delatnost veletržnica od značaja je,  kako za  državu tako i za lokalnu zajednicu.  Srbiji i Beogradu,   nedostaje velika i moderna veletržnica za promet poljoprivredno-prehrambenih proizvoda.

Pozivamo Vas da prisustvujete prezentaciji , popunite registracioni formular i dostavite ga najkasnije do 27 aprila. 2010. godine na email: milijana@kombeg.org.rs

Za sve dodatne informacije kontakt osoba je Milijana Tomanović, tel 2642-778, Udruženje trgovine, Privredna komora Beograda.

Udruženje trgovine, turizma i usluga

Oblasti

Info

Grupacije