ZA ČLANICE KOMORE BEOGRADA, U TC IVANIUM, PRVA TRI MESECA BESPLATNI LOKALI

U okviru nedelje globalnog preduzetništva, Privredna komora Beograda, u saradnji sa Tržnim centrom Ivanium, svojim članicama pruža još jednu pogodnost za uspešnije i lakše poslovanje u uslovima ekonomske krize. Mogućnost zakupa poslovnog prostora po simboličnim cenama i prva tri meseca besplatnog korišćenja, predstavlja olakšavajuću okolnost za sve preduzetnike, mala i srednja preduzeća, koji imaju potrebu da svoje proizvode ili usluge plasiraju na beogradsko tržište.

Prezentacija trgovinsko poslovnog centra "Ivanium" će biti održana u petak, 20. novembra 2009. godine, u 11 časova, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala VI.

Novoizgrađeni Tržni centar Ivanium, www.tcivanium.rs, nalazi se u strogom centru Beograda, Balkanska 18, luksuzno građen, opremljen najmodernijim sistemom hlađenja, u tri etaže sa panoramskim liftom, u čijem sklopu su  hotel, garaže, Spa centar i 20 poslovnih apartmana.

Na površini od 3500 m², smešteno je 104 lokala, različitih struktura, koji sadrže mokri čvor i sve priključke za savremenu komunikaciju. Pored profesionalnog servisa za održavanje, Tržni centar Ivanium raspolaže i fizičkom i elektronskom zaštitom.

 

Za dodatne informacije možete se obratiti Udruženju trgovine, Grupacija zakupa poslovnog prostora Privredne komore Beograda, sekretar Grupacije Draško Marković, telefoni 2642 778, 2641 355, lokal 134.

Udruženje trgovine, turizma i usluga

Oblasti

Info

Grupacije