32.MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA IFT 2010

                                 
Nastavljajući tradiciju rasta izlagačke kvadrature, broja izlagača i broja posetilaca  32. IFT Međunarodni sajam turizma je održan na ukupno 32.600 m2 bruto izlagačkog prostora, gde se predstavilo 850 izlagača iz 41 zemlje. Pored prezentacije domaćih i inostranih turoperatora, smeštajnih kapaciteta, turističkih organizacija, opreme za hotele i ugostiteljstvo, prirodnih atrakcija, obrazovanja u turizmu i medija, turizma na Dunavu, cilj je bio i približavanje ponude seoskog turizma Srbije domaćim i inostranim posetiocima. Broj posetilaca je uvećan za 11,1 odsto u odnosu na  31. IFT Međunarodni sajam turizma.  Za ljubitelje vina i putovanja posebno zadovoljstvo je  činila i nova manifestacija, koja je održana u okviru sajma turizma pod nazivom Beo Wine Fair 2010.
Udruženje ugostiteljstva i turizma Privredne komore Beograda, je i ove godine, u hali četiri na izlagačkom prostoru veličine 300 m2, okupilo svoje članice, hotelijere, restoratere i turističke agencije i upoznalo posetioce sajma sa svojim aktivnostima na razvoju turističke privrede.
Sa Privrednom komorom Beograda na sajmu turizma su učestvovali: restoran "Manjež 1936", BEEL hotel "Lav", "Arte+", "Relevation marketing", "Jungle travel", "RAKIA bar", hotel "Evropa", JP za turizam gradske opštine Surčin, "Globe metropoliten tourse", "Nestorović-Minicards", Jahting klub "Kej", "Artemida"sa izlagačima, Pozorište "Atelje 212", "Etno Point", "Status Stil", "Ferijalni i hostelski savez Srbije", "BASK Prestige", Klaster Valjevo "Valjevo za Vas", "Upoznajte Šumadiju"-Caritas Kragujevac, "Zekin salaš" Krčedin.

Udruženje trgovine, turizma i usluga


Info

Prvi kongres ruralnog turizma

Savetovanje u oblasti ruralnog turizma

TAIEX seminar