Poljoprivredni proizvođači primorani su da, zbog sve skuplje proizvodnje i umanjenog profita, u proizvodnju uvode nove, inovativne i dokazane metode i preparate. Zato Vas Privredna komora Beograda - Udruženje trgovine, Udruženje poljoprivrede i prehrambene industrije i Zadružni  savez  Beograda, u saradnji s kompanijom Agro Gas, pozivaju na


PREZENTACIJU  PREPARATA  BIOKOMPLEKS

 

Prezentacija će biti održana u sredu, 17. marta 2010. godine, s početkom u 13 časova, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala IV na IV spratu.

 

BIOKOMPLEKS je 100% prirodan, sertifikovan organski proizvod atestiran od strane najviših evropskih ovlašćenih laboratorija i odobren za upotrebu u zemljama EU, siguran i lak za korišćenje, jeftino i pravo rešenje za poljoprivrednu proizvodnju. Ovaj preparat, proizveden od algi iz norveških mora, ima široku primenu u biljnoj proizvodnji, negovanju travnatih površina, voćarstvu, vinogradarstvu, stočarstvu, sprečavanju erozije, oplemenjavanju otpadnih voda i stajskog đubriva, proizvodnji biodizela, zaštiti od požara, uništavanju štetočina.

Na prezentaciju su pozvani ugledni naučni radnici s poljoprivrednih fakulteta i instituta, udruženja proizvodjača, kao i potrošači u proizvodnim oblastima u kojima se ovaj preparat može upotrebljavati.

 
Za sve dodatne informacije i potvrdu Vašeg učešća možete se obratiti na telefon 2642 778.

Zadružni savez

Info

Projekat Agro info punktovi