IZBOR NAJUSPEŠNIJIH POLJOPRIVREDNIH GAZDINSTAVA - PROAGRO LIDER 2010ProCredit banka objavila je, treću godinu za redom, konkurs za izbor najuspešnijih poljoprivrednih proizvođača u prošloj godini - "ProAgro Lider 2010", sa ciljem da predstavi domaće poljoprivrednike čije poslovanje odlikuju najviši prinosi i najbolji rezultati, kao i da time ohrabri i pruži podsticaj daljem razvoju poljoprivredne proizvodnje u Srbiji, saopšteno je iz te banke.

Na konkursu "ProAgro Lider 2010" biće proglašena po tri najuspešnija proizvođača u kategorijama malo, srednje i veliko poljoprivredno gazdinstvo, a ProCredit banka će ove godine, u saradnji sa ProCredit lizingom, po prvi put dodeliti i posebno priznanje za poljoprivredno gazdinstvo - lidera u korišćenju obnovljivih izvora energije.
Konkurs "ProAgro Lider 2010" biće otvoren do 23. aprila, pravo učešća na njemu imaju svi individualni poljoprivredni proizvođači sa registrovanim gazdinstvima (fizička lica), a dobitnike priznanja izabraće stručni žiri, sastavljen od uglednih stručnjaka iz oblasti poljoprivrede, predstavnika ministarstva, vodećih poljoprivrednih novinara i predstavnika ProCredit banke. Mogućnost učešća na konkursu ProAgro Lider 2010 imaju svi individualni poljoprivredni proizvođači sa registrovanim gazdinstvima (fizička lica), koji popune konkursni upitnik i dostave ga do 23. aprila 2010. godine u najbližu ekspozituru ProCredit banke ili ga pošalju poštom na adresu:

ProCredit banka
Milutina Milankovića 17
11000 Beograd
Sa naznakom: Za ProAgro Lidera


Svečano proglašenje dobitnika priznanja "ProAgro Lider 2010" biće održano u sredu, 19. maja ove godine na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu.
Dobitnicima priznanja "ProAgro Lider 2010", ProCredit banka će, osim specijalnog priznanja i statuete, dodeliti i nagradno studijsko putovanje u Austriju i Italiju, tokom kog će posetiti neka od najuglednijih gazdinstava u tim zemljama, upoznati se sa njihovim poslovanjem i međusobno razmeniti iskustva.Upitnik-ProBiznis-Lider.pdf
Zadružni savez

Info

Projekat Agro info punktovi