Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom


SPECIJALNA POGODNOST
ZA ČLANOVE PRIVREDNE KOMORE BEOGRADA

______________________________________________________________

PROGRAM UČENJA KINESKOG JEZIKA I KULTURE ZA ZAPOSLENE
25% POPUST ZA ČLANOVE KOMORE

Nastojeći da doprinese unapređenju poslovanja kompanija, kao i da omogući inoviranja ličnih veština i stručnih kvalifikacija top menadžmenta i ostalih saradnika u kompanijama, Privredna komora Beograda u saradnji sa Centrom za nastavu stranih jezika Kolarčeve zadužbine omogućava najpogodniji modalitet učenja stranih jezika.
Za aktivne članove Komore pripremljena je specijalno prilagođena ponuda u cilju edukacije zaposlenih koji će unaprediti svoju profesionalnu i poslovnu komunikaciju za kratak period uz kvalifikovan profesorski kadar (diplomirani profesori jezika) koji garantuje kvalitet znanja. 
Program učenja kineskog jezika predviđa da zaposlenima pruži najosnovnija znanja o kineskom jeziku i kulturi, kako bi njihov kontakt u poslovanju sa kineskim poslovnim partnerom, bio olakšan mogućnošću vođenja direktne i jednostavnije komunikacije i poznavanjem kineske kulture i običaja, sve sa ciljem olakšavanja posla i prevazilaženja nekih barijera koje se javljaju usled uzajamnog nepoznavanja i nerazumevanja.
Kontakt: nenadbosic@kolarac.rs    telefon: 2630 480

______________________________________________________________

RESTORAN INDIJSKE KUHINJE SWAD
10% POPUST ZA ČLANOVE PRIVREDNE KOMORE BEOGRADA

Doživite jedinstveno iskustvo i upoznajte se s indijskom kuhinjom, kroz pažljivo osmišljeni meni, zasnovan na tradicionalnim receptima moderne izvedbe. U sva jela dodaju se začini i aromatično bilje koji, osim izuzetnog ukusa, imaju lekovita svojstva i blagotvorno deluju na zdravlje.
Posetite restoran Swad na dve lokacije: Đušina 10 i Grand Casino, Bulevar Nikole Tesle 3 (restoran Ginger).
Swad nudi i usluge keteringa koji će vašim događajima dati posebnu notu.
Upoznajte se s posebnim ponudama - nedeljnim brančom i “beat the clock” ponudom.  
Za članove Privredne komore Beograda odobravamo popust od 10%.

Kontakt:tel: 064/0640231, 011/3220368; e-mail: info@swadtasteofindia.com, info@swadinserbia.com; Twitter:@swadinserbia; Facebook: www.facebook.com/swadinserbia

______________________________________________________________

HOTEL KASINA - ZA PRIVREDNU KOMORU BEOGRADA I NJENE ČLANOVE NAJBOLJE SOBE I APARTMANI PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA

Cene smeštaja za Privrednu komoru Beograda i njene članove

  • COMFORT DE LUX  SOBA  1/1  =  5.100,00 RSD (oko 45 eur)

  • COMFORT DE LUX SOBA  1/2  =   7.300,00 RSD(oko 64 eur)

  • APARTMAN JUNIOR  1/1 ili ½  =  8.600,00 RSD(oko 75 eur)

  • APARTMAN DE LUX 1/1 ili ½   =  9.260,00 RSD (oko 80 eur)

Napomena: Na sve gore navedene cene za Privrednu komoru Beograda i njene članove – dodatnih 10% popusta na smešta.

Cena za grupe:  26 eur po osobi po danu 

Hotel Kasina, 11000 Beograd, Terazije 25, tel.  +381 11 3235094, mob.  +381 60 31 30 164, mob. +381 64 328 44 58, email: sales@hotelkasina.rs, web: www.hotelkasina.rs
  

______________________________________________________________
Vortimer Consulting

Specijalisti smo za teritorije Srbije, Rusije, Uzbekistana, Zapada.

Nudimo Vam profesionalni međunarodni poslovni konsalting servis za pregovore, kao i efektivne interaktivne treninge za Vaše saradnike u sferi prezentacije, prodaje Vaših proizvoda/usluga i negovanja odnosa sa Vašim klijentima, uz potpisivanje Ugovora o poverljivosti - Confidentiality Agreement. Radimo na srpskom, engleskom i ruskom.

Vortimer Consulting, Rige od Fere 6/11, Beograd, tel: + 381 69 711 777, e-mail: beba.consult@gmail.com, www.vortimer-consulting.com

10% POPUST ZA ČLANOVE KOMORE

________________________________________________________________

CRYSTAL KOP – VILA JELICA ODOBRAVA POPUST OD 10% ZA ČLANOVE PRIVREDNE KOMORE BEOGRADA 

Privredna komora Beograda je potpisala Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa Crystal Kop – Vila Jelica, u cilju razvoja i unapređenja dugoročne saradnje i stvaranja povoljnih uslova za zaposlene u privrednim društvima – članove Privredne komore Beograda i zaposlene u Komori.
Crystal Kop odobrava popust od 10%, za članove Privredne komore Beograda i zaposlene u Komori, u pružanju usluga ekskluzivnog smeštaja, piće dobrodošlice i transfera do najbliže žičare u zimskom periodu.
Za svaki boravak u trajanju od 7 ili više dana u zimskom periodu, Crystal Kop omogućava pravo na dve noći gratis u letnjem periodu.
Criystal Kop posluje u okviru Crystal Hotela Beograda www.crystalhotel.rs

Za dodatne informacije i rezervacije u Vili Jelica možete se obratiti Gordani Milovanović, 066 81 61 001, e-mail: sales@crystalhotel.rs i Nenadu Aleksiću, 062 521 071 

________________________________________________________________

SPECIJALNA PONUDA VERANO MOTORS-a ZA ČLANOVE PRIVREDNE KOMORE BEOGRADA

Kompanija Verano Motors, generalni uvoznik i distributer Peugeot proizvoda, želi da postane vaš pouzdan partner kada je u pitanju izbor dostavnih vozila za potrebe vaše kompanije. Ovom prilikom vam predstavljamo specijalnu ponudu komercijalnih vozila uz najpovoljnije uslove finansiranja samo za članove Privredne komore Beograda.
U Verano Centru, na 11.000 kvadratnih metara savremeno opremljenog prostora, tim vrhunskih stručnjaka brine o vašem automobilu i vašoj floti. Verujemo da će Peugeot vozila svojom praktičnošću, udobnošću i kvalitetom na najbolji način odgovoriti vašim poslovnim potrebama i izvršavanju dnevnih obaveza.

______________________________________________________________