Nakon uspešne realizacije Prve Regionalne konferencije u maju 2009. godine, posebno nam je zadovoljstvo da Vas  pozovemo  na Drugu regionalnu konferenciju "REGIONALNA SARADNJA U RAZVOJU TURIZMA-ODRŽIVI RAZVOJ KAO USLOV KONKURENTNOSTI U TURIZMU" , koja će se održati u periodu od 02. do 03. juna 2010. godine u Beogradu, u prostorijama Privredne komore Beograda.

Ove godine planiran je rad u dva panela: Integrisani turistički proizvod i Održivi razvoj turizma.

Ove teme za panele uzete su kao okvir, s obzirom na značajan uticaj koji je potrebno dati u kreiranju i organizovanju destinacije, stvaranja prepoznatljivih mesta-destinacija kroz brendiranje i izrazito zanimljivom i neiscrpnom temom ekoturizma i održivog razvoja.

Upravo zbog toga, ali i u želji da i druga regionalna konferencija okupi naučna i stručna znanja, iskustva i primere dobre prakse, uvereni smo da  će i ova konferencija okupiti veliki broj učesnika, kao i da će proizvesi konkretne zaključke i operativne aktivnosti u cilju poboljšanja uslova i razvoja turizma u regionu.

Za sve dodatne informacije obratite se Udruženju ugostiteljstva i turizma Privredne komore Beograda, tel/faks 361-5993, 2641-355 lok. 129, 192, e-mail turizam@kombeg.org.rs


Regionalna turistička konferencija 2010.

Info